Repareren

Mail of Whatsapp 06-51402528

Bovag garantie
Als je jouw scooter laat repareren door Scootrepair, dan weet je zeker dat jouw voertuig vakkundig wordt gerepareerd.
Ook is het zo dat wanneer je een reparatie laat uitvoeren wij garantie geven op de goede uitvoering van de door ons aangenomen of uitbestede opdracht ten aanzien van jouw scooter en de daarbij gebruikte materialen gedurende een periode van drie maanden. Te bepalen vanaf het tijdstip dat de tweewieler weer tot jouw beschikking is gesteld.
De garantie omvat het op de juiste wijze en binnen redelijke termijn, en zonder ernstige overlast voor de klant, uitvoeren van de niet of niet deugdelijk uitgevoerde opdracht.

Uitgesloten van garantie
Niet onder garantie valt ten eerste slijtage (bv. aan banden, remmen, aandrijfdelen), ten tweede defecten vanwege verkeerd onderhoud, zoals onderhoud dat niet conform fabrikant-voorschriften was. Ook geen garantie wordt verstrekt op noodreparaties en klachten over de door ons uitgevoerde werkzaamheden welke niet binnen een redelijke termijn aan ons kenbaar worden gemaakt. Deze termijn hebben wij gesteld op twee weken na het ter beschikking stellen.

Onze visie
Repareren is niet simpelweg even wat in elkaar draaien, het gaat om de veiligheid van de bestuurder, en die hebben wij hier hoog in het vaandel staan!

Wij zijn altijd eerlijk naar de klant toe, als er iets defect is dan melden wij dat. Is er iets versleten maar nog niet helemaal aan vervanging toe, dan geven wij dat ook even door. Dit wil dus zeggen dat de klant ten alle tijden op de hoogte gehouden wordt van de werkzaamheden omtrent zijn scooter.

Ontevreden?
Mocht het voorkomen dat je toch niet tevreden bent over de communicatie of het geleverde werk, geef dit dan gewoon aan binnen de door ons gestelde redelijke termijn van twee weken, en wij komen met jou dan zeker tot een oplossing. Zo makkelijk zijn wij nu eenmaal.

Want bij Scootrepair scooters gaat het om kwaliteit en tevredenheid!

Onze diensten:

Scooter laten ophalen

Advies over reparatie

Handelen bij schade

Klaar terwijl je wacht

Afspraak inplannen