Prijzen

Mail of Whatsapp 06-87913140

Wat kost zoiets? Als je jouw scooter wilt laten repareren en jouw reparatie staat niet in onze prijslijst, dan begrijpen wij dat je eerst goed ingelicht wilt zijn over de eventuele kosten die gemaakt gaan worden. Daarom wordt er van tevoren keurig een maximum prijs afgesproken naar aanleiding van de omschreven klachten. Mochten er onverwachts toch nog meerdere reparaties nodig zijn dan bespreken wij dit eerst!
Er zijn meerdere reparaties met een váste prijs, check hiervoor onze prijslijst.
Scherpe prijzen Mocht er tijdens een onderhoudsbeurt van het voertuig een defect gevonden worden, of is vervanging van een onderdeel buiten deze servicebeurt nodig, dan wordt er eerst een opsomming gemaakt zodat alle eventuele extra kosten in kaart zijn gebracht. Vervolgens maken wij een scherpe prijs voor de totale reparatie inclusief servicebeurt.
Kosten zelf bepalen Je kan bijvoorbeeld ook kiezen om alleen de olie te laten vervangen of alleen een bougie, natuurlijk zijn de prijzen dan verschillend en kan je dus precies bepalen wat je wilt.
Overleg Als je een pakket hebt samengesteld of een standaard pakket hebt uitgezocht bespreken wij samen de verdere wensen en kunt je zelf de goedkeuring geven voor de reparatie. Bij het inplannen van een reparatie via onze Planmodule geef je in het tekstveld aan wat de extra klachten of werkzaamheden moeten zijn. Hierna nemen wij altijd even contact op om deze te extra’s te bespreken.
Onze prijslijst
Dankzij deze manier van werken is prijs en kwaliteit gegarandeerd!