Handelen bij scooter schade

Wat te doen bij scooterschade?

Mail of ✆ Whatsapp 06-51402528

Ik heb scooterschade, wat nu?

Je raakt betrokken bij een ongeval. Of je scooter is omver gewaaid. Wat moet je doen? Heel vervelend, maar we stellen je gerust. Neem altijd eerst contact op met jouw verzekering en laat je informeren over de procedure. Vul een schadeformulier in en stuur deze op naar de verzekering. Bij schade aan jouw scooter verzorgen wij de schadetaxatie en het herstel van de scooter schade.

Scooter Diefstal schade

En wat als je scooter gestolen is maar je hoort gelukkig het goede nieuws dat hij weer gevonden is? Ook dan kunnen wij een passend advies geven, maar bel éérst even jouw verzekering om te vragen of dit binnen de dekking valt!

Expertise kosten

Wij hebben veel ervaring met schademeldingen. Goed voor jou, want er komt een hoop bij kijken waaronder dus de schade-expertise. Scootrepair berekent zonder twijfel de laagste kosten voor deze expertise. Voor slechts een vast bedrag van 35 euro regelen wij alles voor je, waar concullega’s vaak 10% van het schadebedrag berekenen. Bovendien verrekenen wij dit bedrag bij het uitvoeren van de reparatie!

Later laten herstellen

Als schadeherstel later plaatsvind dan krijg je een factuur welke als tegoedbon kan worden beschouwd. Deze tegoed-factuur is alleen geldig op reparatie van de totale schade! Alleen wanneer je jouw scooter níet laat repareren blijven de doorberekende kosten slechts 35 euro. Houd er ook rekening mee dat als er geen reparatie plaatsvind, dat dan de schade niet nogmaals geclaimd kan worden. Dus niet repareren is ook nooit meer kunnen claimen, ook niet bij een ander ongeval.